Loon Advies en HR Solutions

Als ondernemer wilt u vooruit, dromen najagen, ambities realiseren. Dus vragen wij u ‘hoe ver wilt u komen?’ Zodat u geprikkeld en uitgedaagd wordt uw toekomstbeeld scherp te krijgen. 

Focus is hierbij essentieel. U bent tenslotte dagelijks bezig met het creëren van kansen en het benutten van mogelijkheden voor uw bedrijf. Een belangrijke kans ligt bij uw medewerkers. Want naast doelen stellen en uitdagingen aangaan, zijn het uw medewerkers die ervoor zorgen dat u succesvol kunt ondernemen. Lansigt helpt u graag met uw HR en Loon beleid door u uit te dagen de juiste vragen te stellen. Zo helpen wij u verder om de beste medewerkers te werven, te houden en te ontwikkelen in de gewenste richting. 

Onze diensten

Ons dienstenpakket is breed; van salarisadministratie, contracten en HRM-zaken tot fiscale, sociale en juridische dienstverlening. En wet- en regelgeving wijzigt continu. Bij ons kunt u gebruikmaken van totale of gedeeltelijke ondersteuning, zowel in diensten als advies.

HR advies    Loon advies    Salarisadministratie

LAHRS Online

Personeelsadministratie, salarisadministratie, verlofregistratie, verzuimregistratie, urenregistratie: dat doet u uiteraard allemaal volgens de laatste wettelijke regelingen. Toch? Het is voor veel ondernemers een absolute crime. Wie slim is, kiest voor LAHRS Online.  Met deze super eenvoudige online webapplicatie heeft u voortaan alleen nog de lusten en niet langer de lasten van uw personeels- en salarisadministratie.

Ontdek LAHRS Online

drs. Annerieke Pastoor

drs. Annerieke Pastoor

Partner en directeur LAHRS

Stel een vraag Bekijk het profiel