Klantenportaal

LAHRS

Inzicht in uw personeelsadministratie en eenvoudig zelf mutaties doorgeven. LAHRS helpt u hierbij.

Inloggen LAHRS

Boekhouden

Zelf online uw boekhouding bijhouden, of alleen inzien? Online boekhouden zorgt voor optimale samenwerking met uw relatiebeheerder en ontzorgt. 

Inloggen iMUIS OnlineAanmelden iMUIS Online 

Inloggen Unit4 Online 

Inloggen Exact Online

E-facturatie

Lansigt gebruikt eVerbinding, een oplossing waarbij e-factureren de norm en het uitgangspunt is. Door de unieke integratie in veel administratieve software wordt de factuur van de klant ook direct aangeboden in de boekhouding. Geen handmatig werk meer en volledig automatisch. Natuurlijk verwerken wij ook de bonnetjes en de PDF facturen, maar wél altijd geconverteerd naar UBL én volledig herkend.

Inloggen eVerbinding

Digitale Service

Eenvoudig accordeert u uw aangiften en direct worden deze doorgestuurd naar de belastingdienst. Het systeem houdt de voortgang in de gaten en herinnert u indien nodig. Met deze werkwijze verzenden wij aangiften snel en efficiënt. 
Veilige bestandsuitwisseling zonder zorgen. Staan er bestanden voor u klaar om te accorderen of wilt u een document veilig naar ons versturen?

Inloggen Digitale Service

Legal Service

Digitale aanvraag van notariële & juridische diensten.

Inloggen Legal Service

Lansigt OASE Scan

Van een eenvoudig deeladvies tot gedetailleerde financiële planning, alles wordt verwerkt in één klantdossier. Dit dossier is toegankelijk via Lansigt OASE Scan. 

Inloggen Lansigt OASE Scan

Hulp op afstand

Heeft u hulp nodig bij een van onze online oplossingen? Wij kijken graag met u mee. Alleen onze supportmedewerkers hebben de mogelijkheid hulp op afstand aan te bieden. Het enige wat u moet doen is het programma downloaden, opstarten (installeren is niet eens nodig) en ons het unieke ID vertellen.

Download hulp op afstand