Ontwikkeling & Innovatie

Hoe kunt u nog ondernemender worden, meer gericht op innovatie? De S-curve is hierbij een belangrijk mechanisme. Zie het als de seizoenen binnen de organisatie. Hoe mooi de herfst ook is, u moet ergens heen waar het lente is om een gure winter te voorkomen.

Hoe maakt u de sprong naar een nieuwe ‘S’? Gaat u als webwinkel fysieke winkels openen? Neemt u een verliesgevend bedrijf over om door te ontwikkelen en succesvol te maken? Of gaat u op zoek naar een compleet ander verdienmodel?

Inspiratiesessies

Wij inspireren u graag als sparringpartner, maar ook tijdens inspiratiesessies met andere ondernemers om van elkaar te kunnen leren. Zo hebben wij bijvoorbeeld opdrachtgevers die hun logistieke processen op een bijzonder innovatieve manier hebben geautomatiseerd en daarmee nieuwe markten aanboren.

Of u nu innoveert in producten, diensten of processen, onze topfiscalisten helpen u graag om optimaal gebruik te maken van de fiscale voordelen. Denk bijvoorbeeld aan de innovatiebox. In samenwerking met Iris Corporate Finance creëren we de financiële ruimte om uw toekomstplannen waar te maken.

Wij helpen u met: