Overnames & Opvolging

Bij overnames kunnen allerlei factoren van invloed zijn. Financiële positie, leeftijd en gezondheid, maar ook uitbreiding van activiteiten en behoud van continuïteit. Wat de reden ook is, denk er al vroeg over na om op het juiste moment te kunnen schakelen.

Want overname- en acquisitietrajecten zijn complex en nemen veel tijd in beslag. Alle facetten van de onderneming komen aan de orde. Er zal onderhandeld worden over de prijs en voorwaarden. Afspraken moeten worden gemaakt, vastgelegd en uitgevoerd.

Bedrijfswaardering

Wij helpen u daarbij, met jarenlang opgebouwde kennis en ervaring. Bijvoorbeeld met de bedrijfswaardering en het berekenen van de terugverdientijd van uw investering. Maar ook met het verkoopklaar maken van uw eigen onderneming.

Met een goede inventarisatie en een stappenplan voor de toekomst gaat u goed voorbereid het acquisitietraject in. Heeft u vreemd vermogen nodig? Of heeft u een bedrijf verkocht en zoekt u een optimale oplossing voor vermogensbeheer? In samenwerking met ervaren partners als De Vries Investment Services en Iris Corporate Finance maken we al uw financiële doelstellingen waar.

Wij helpen u met: