Richting & Acceleratie

U heeft een aantal jaren een eigen bedrijf. Tijd om serieus na te denken over de toekomst. Wat wilt u bereiken als ondernemer? Waar droomt u van? Wij dromen met u mee, maar laten u niet zweven. Met beide benen op de grond leggen we een stevige basis voor groei.

Na de eerste successen loopt u vroeg of laat ook tegen de eerste knelpunten aan. Dat kan het debiteurenbeheer zijn of de ontdekking dat u bijvoorbeeld uw verkoopcapaciteiten verder moet ontwikkelen om succesvol te zijn. in onze trainingen en workshops leert u alle belangrijke kneepjes van het vak.

Van onderbuikgevoel naar onderbouwing

U wilt graag effectiever en efficiënter werken. Daar hoort een efficiënte administratie bij, die uw processen zoveel mogelijk automatisch en digitaal laat verlopen. Dat kan eenvoudig met eVerbinding.

Hoe druk u ook bent, het is belangrijk om vooruit te denken. Wat is uw doel? En wat heeft u nodig om uw doel te bereiken? Wij helpen u om keuzes te maken vanuit een solide onderbouwing. Met een slim verdienmodel, kostprijsberekeningen en een haalbare meerjarenbegroting. Met een begroting in QlikView maakt u de cijfers visueel. Zo kunt u nog beter bijsturen en weer gas geven.

Wij helpen u met: