Ambitie en kernwaarden

Respectvol

Respect en zorg voor onze medemens en de omgeving waarin we leven, beschouwen we als de hoeksteen voor al onze activiteiten en intermenselijke relaties. 

Energiek

Wij houden van ons werk. Dat werkt aanstekelijk. Het zorgt voor teamgeest en enthousiasme. We geven onszelf voor de volle 100% en stellen hoge eisen aan de kwaliteit van ons werk. 

Dichtbij

Betrokken zijn bij onze klanten en onze omgeving vinden wij een groot goed. We willen van dichtbij meemaken wat er speelt en de ambities van onze klanten leren kennen en doorgronden, zodat we zij aan zij kunnen ondernemen. 

Daadkrachtig

We zien de uitdagingen van onze klanten als onze eigen uitdaging. Daar staan we voor. Met een flinke dosis lef, verantwoordelijkheidsgevoel en een kritische blik als dat nodig is. We stropen graag de mouwen op en combineren denken altijd met doen. 

Onderzoekend

Wij zijn nieuwsgierig en leergierig als het gaat om nieuwe kennis en bijbehorende kansen. Wat komt er op onze klanten af, welke markttrends zijn interessant voor onze klanten en welke strategie past daarbij? Het zijn die vragen waar we energie van krijgen.