drs. Gerard Adriaanse MBA RA

Partner

‘Ruimte voor ondernemerschap’

Het is Gerards passie om ondernemers te helpen hun groeiambities te realiseren en ondernemingen toekomstbestendig te maken. Groei in omzet en activiteiten, maar vooral ook groei in rendement en volwassenheid van de organisatie. Daarmee creëert hij ruimte voor ondernemerschap.
  
Gerards kracht is dat hij een integrale aanpak, vanuit zijn MBA, verbindt met een gedegen financiële analyse, vanuit 27 jaar ervaring als accountant. En dat hij niet stopt na de analyse, maar daadwerkelijk in beweging zet en gekozen acties realiseert.

Gerard is een actief liefhebber van muziek, bezoekt regelmatig concerten van Ars Musica, is bestuurlijk actief in de muziekwereld en houdt van reizen.


Sterker in een krapper wordende arbeidsmarkt

Sterker in een krapper wordende arbeidsmarkt

- Nieuws - Blogs - Loon Advies en HR Solutions

Het aantal banen blijft toenemen. De werkloosheid daalt. Veel werkgevers vinden het lastig om vacatures in te vullen. “Waar vind je nog goede medewerkers?” Uit onderstaande grafiek blijkt dat...

Lees verder

Eén jaar AVG: hoe ver bent u?

Eén jaar AVG: hoe ver bent u?

- Nieuws

Het is één jaar geleden dat de strengere Europese privacywet, de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), in werking is getreden. Maak de balans op. Hoe is het inmiddels gesteld met de...

Lees verder


Naar alle blogs