Prinsjesdagontbijt 19 september 2018

Op de derde dinsdag van september presenteert het kabinet de Miljoenennota. Onder het genot van een heerlijk vers ontbijt praten wij u woensdagochtend 19 september bij over de belangrijkste (fiscale) wijzigingen.

Hoe zien de nieuwe belastingplannen eruit? En welke wijzigingen gaan u of uw onderneming raken? Peter Kranendonk geeft een toelichting op de fiscale maatregelen die opgenomen zijn in de Miljoenennota. Aansluitend praat Bernard Schols u bij over de thema's schenken en erven waaronder de ontwikkelingen rond de 'jubelton'.  

Sprekers

Peter Kranendonk houdt zich bezig met fiscale advisering in de meest brede zin van het woord. Zijn focus ligt bij de DGA en zijn onderneming. Voor hen volgt hij de ontwikkelingen op de voet, zodat ze fiscaal up-to-date blijven. Daarnaast levert hij een bijdrage aan het reguliere fiscaal overleg en aan interne cursussen op kantoor. Ook geeft hij regelmatig presentaties op fiscaal gebied. 

Bernard Schols is hoogleraar, vennoot, spreker en schrijver. Zijn voordrachten gaan over de mystiek van het schenken en het erven, civiel en fiscaal. Humor en dogmatiek gaan bij deze hoogleraar hand in hand. Hij schrijft en vertelt met veel passie over de 'schijf van vijf' van de estate planning: huwelijksvermogensrecht, schenken, testament, levensverzekering en internationaal.

Programma

07.30 uur  Ontvangst
08.00 uur  Toelichting op de Miljoenennota door Peter Kranendonk
08.45 uur  Gelegenheid tot het stellen van vragen
09.00 uur  Schenken en erven: laatste ontwikkelingen door Bernard Schols
09.45 uur  Gelegenheid tot het stellen van vragen
10.00 uur   Einde

Locatie

    The  Boathouse Kralingen
    Langepad 51

    3062 CJ Rotterdam
    010 203 7827

 

U kunt gratis parkeren direct nabij het gebouw.  

Enthousiast geworden?

Maak vandaag nog gebruik van de mogelijkheid om in een collegiale setting met andere ondernemers van gedachten te wisselen en meld u aan via onderstaande knop. 

Wij heten u en uw introducés van harte welkom!

Met vriendelijke groet, namens directie Lansigt
mr. Jacco Bosland en mr. Sjaak Lagerwerf

Meld u aan via het rechter aanmeldformulier

Het Prinsjesdagontbijt is kosteloos en wordt u aangeboden door Lansigt accountants en belastingadviseurs.

We willen u er op wijzen dat, als u zich aanmeldt voor het evenement, u automatisch akkoord gaat met het publiceren van foto’s en video’s van het evenement op social media en in onze mailingen.