In november 2022 maakten we bekend dat Lansigt vriend is geworden van Circulair West, een groep van ruim vijftig ondernemers uit Noord- en Zuid-Holland die circulariteit versneld wil toepassen. Partners Machiel Roos, Marc van den Eijnden en Robert Bioch zijn hier vanuit Lansigt bij betrokken. 

Circulair west en Lansigt zijn onlangs begonnen aan een nieuw ‘icoonproject’ over de CSRD-richtlijnen voor grote bedrijven. Voor dit project wordt met twee klanten die ook lid zijn van Circulair West het hele CSRD-proces doorlopen om hen voor te bereiden op de nieuwe wetgeving. Het belooft een mooi project te worden voor alle betrokkenen. 

Naast projecten omtrent duurzaamheid faciliteert Circulair West ook het Circulair Café. Het Circulair Café is een netwerkevenement met een duurzame twist. De deelnemers hebben bij het Circulair Café een gezamenlijk hoger doel, namelijk verduurzamen. Tijdens het netwerken bespreken de leden manieren om elkaar te versterken in het versnellen van de circulariteit.  

Voor verduurzaming van processen moeten we op elkaar steunen. Bedrijven kunnen dit niet alleen, we hebben de samenwerking van de gehele keten nodig om echt verschil te kunnen maken. Het Circulair Café geeft de leden de mogelijkheid om contact met elkaar te leggen en te onderzoeken hoe zij dit samen kunnen doen.  

 

19 april 2023
Geplaatst in: Nieuws, Lansigt