Met de Lansigt eScanner wordt het verwerken van papieren facturen of bonnetjes een fluitje van een cent. Na het ontvangen van een factuur gelijk uw boekhouding in orde maken. Nooit meer achteraf restaurantbonnetjes invoeren. Want u hebt de eScanner altijd bij u. Zo maken we boekhouden weer een stuk eenvoudiger!

Download de Lansigt eScanner voor iPhone of Android en maak van uw telefoon een mobiele scanner die u heel eenvoudig koppelt aan uw eVerbinding account. Met eVerbinding kunt u uw facturen volledig automatisch verwerken. Lees meer over e-facturatie.

Heeft u de app nog niet? Download ‘m hier:

  

Hoe werkt de Lansigt eScanner?

Open de Lansigt eScanner app. Maak een foto van de factuur of bon. Selecteer uw bedrijf. De foto stuurt u met één druk op de knop naar uw bedrijf in eVerbinding. eVerbinding zorgt voor de conversie van de factuur naar UBL en levert hem af in de gekoppelde financiële software. Natuurlijk is de foto ook zichtbaar in de boekhouding.

In een paar eenvoudige stappen laten we je zien dat het verwerken van papieren bonnetjes of facturen een fluitje van een cent is.

 

 

1 november 2017