Met trots en dankbaarheid mogen wij mededelen dat Lansigt na ruim 30 jaar betrokkenheid is benoemd tot eresponsor van De Hoop ggz.

De Hoop ggz

De Hoop is een christelijke ggz-instelling met een krachtige boodschap. Zij biedt vanuit haar deskundigheid als ggz-instelling en met het geloof als bron hulp aan kinderen, jongeren en volwassenen met psychische of verslavingsproblemen.

Sponsoring

Lansigt is al jaren betrokken bij De Hoop ggz in Dordrecht, eerst als accountant en later als vriend van het zakennetwerk. De laatste jaren was Lansigt hoofdsponsor van Cycle for Hope, een fondswerfevenement van Stichting Vrienden van De Hoop. Dit sponsorcontract liep tot en met 2022 en is onlangs tijdens een feestelijke bijeenkomst beëindigd.

Cycle for Hope

Axel Pothof, directeur van de Stichting Vrienden van De Hoop, sprak op deze bijeenkomst. Hij bedankte Lansigt voor de bijdrages van de afgelopen jaren. Naast de sponsoring vanuit Lansigt hebben ook onze collega's met veel enthousiasme hun bijdrage geleverd. Onze partner Martin van Beelen was bijvoorbeeld eerste teamcaptain voor het Rondje van Nederland. Ook zijn veel collega's fanatiek wielrenner, zij kijken met veel plezier terug op de mooie ritten die zij voor Cycle for Hope hebben mogen rijden.

De Hoop voor Lansigt

De Hoop heeft ons ook veel gebracht. Zo zijn er vorig jaar ervaringsdeskundigen op onze kantoren langsgekomen om te vertellen over hun ervaringen bij De Hoop. Dit waren voor veel collega's ontzettend indrukwekkende en inspirerende verhalen.

Waardering voor Lansigt 

Axel sprak niet alleen over onze sportieve prestaties, maar ook de oprechte aandacht vanuit Lansigt voor De Hoop en haar mensen. De Hoop, haar medewerkers, vrijwilligers en cliënten voelden zich door Lansigt gezien en gewaardeerd. Voor dit grote compliment zijn wij dankbaar.

Dank 

We zijn nu niet langer hoofdsponsor van Cycle for Hope, maar we blijven wel betrokken bij De Hoop. Wij willen De Hoop bedanken voor de jarenlange prettige samenwerking en kijken uit naar nog vele mooie jaren als eresponsor.

22 februari 2023
Geplaatst in: Lansigt