Hoe presteert u ten opzichte van uw concurrent?

Hoe presteert u ten opzichte van uw concurrent?

- Nieuws - Accountancy - Lansigt

Wij kunnen u dat vertellen. Ons kantoor doet mee aan SRA-Branche in Zicht. Een uniek benchmarkplatform met actuele cijfers van 100.000 bedrijven waarmee wij u van actuele branche-informatie kunnen voorzien. Wij gaan zelfs nog een stapje verder! Wij kunnen voor u in kaart brengen hoe u presteert ten opzichte van de concurrentie in uw regio.

Uw cijfers vergelijken met soortgelijke bedrijven?

Wij zorgen graag voor een overzichtelijk en uitgebreid benchmarkrapport. Hiermee heeft u direct inzicht in uw positie in de branche ten opzichte van de concurrentie, maar ook branche-brede verwachtingen, kansen en bedreigingen. En als sparringpartner denken we met u mee over uw bedrijf binnen de desbetreffende branche en spreken graag met u over onder andere de volgende vragen:

Mkb-branchescan

Wilt u zelf een vergelijk met uw directe concurrenten maken? De mkb-branchescan helpt u om inzicht te krijgen in uw positie in de branche. Het invullen neemt slechts enkele minuten in beslag en u krijgt direct een persoonlijk adviesrapport. Dit bevat naast kansen en bedreigingen, de kritische prestatie indicatoren, financiële verwachtingen per branche en de adviesbehoefte ten aanzien van de accountant. De resultaten worden afgezet tegen de branchegemiddelden. U weet dus gelijk hoe u staat ten opzichte van de concurrent.

Heeft u vragen over de uitkomsten of wilt u een uitgebreid benchmarkrapport? Neem contact met ons op. 

Maak de scanSRA-rapport ‘2018 in Zicht’