Begin 2017 zijn we overgestapt op LAHRS. Zoals u weet is dit een online webapplicatie voor de personeels- en salarisadministratie.

Het pakket kent veel functionaliteiten. Veel klanten zijn inmiddels bekend met de medewerkers- en managerslogin. Ook van de signaleringen en de interactieve loonstrook wordt veelvuldig gebruik gemaakt.

Wist u dat u ook gebruik kunt maken van de verlof- en verzuimregistratie?

Verlofregistratie

Met LAHRS kunt u eenvoudig en online het verlof van uw medewerkers beheren. Medewerkers vragen online verlof aan en via de e-mail kunt u deze gemakkelijk goed- of afkeuren. Er kunnen verschillende soorten afwezigheid worden ingesteld zoals bijvoorbeeld bijzonder verlof en tijd voor tijd. Op het moment dat de verlofaanvraag is goedgekeurd wordt het verlofsaldo gelijk bijgewerkt zodat medewerkers altijd inzicht hebben in de juiste gegevens.

Verzuimregistratie

Met LAHRS kunt u eenvoudig en efficiënt uw verzuim registreren en begeleiden. Met de verzuimregistratie van LAHRS voldoet u aan de Wet Verbetering Poortwachter. U ontvangt automatisch per email signalen indien een actief verzuimdossier actie behoeft.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw contactpersoon van het Loon- en Adviesteam.

1 juni 2017
Geplaatst in: Lansigt