Elvera werkt als relatiebeheerder vooral aan combi-opdrachten met de Audit. Als teamcoördinator is ze medeverantwoordelijk voor het coördineren van een evenwichtig team. Duidelijke communicatie is wat de twee functies verbindt.

Ik doe het liefst samenstelopdrachten met strakke deadlines en complexe berekeningen. Ik krijg enorme energie als ik die dossiers tot een goed einde breng. Als teamcoördinator vind ik het vooral belangrijk dat mijn collega’s van het samenstelteam zich gezien voelen.

In beide functies houd ik van duidelijke communicatie. Ik benoem wat ik zie en heb een kritisch blik. Als het nodig is, maak ik zichtbaar voor assistenten wat ik bedoel. Bijvoorbeeld door hen te laten zien hoe hun e-mail op mij overkomt. Of ik voer de druk op om het onderliggende probleem eruit te krijgen. Als het masker afgaat, komen we verder.

Eigenlijk trek ik die communicatiestijl door bij de klant. Ook daar ben ik kritisch en benoem ik wat ik zie. We kunnen er wel omheen draaien, maar dan bereiken we niks!

14 december 2022
Geplaatst in: Blogs, Lansigt, Magazine Sigt