Op de derde dinsdag van september presenteert het kabinet de Miljoenennota voor het jaar 2018. Onder het genot van een heerlijk vers ontbijt praten wij u bij over de belangrijkste (fiscale) wijzigingen.

Peter Kranendonk geeft een toelichting op de fiscale maatregelen die opgenomen zijn in de Miljoenennota en actuele onderwerpen als transfer pricing, vlaktaks en Wet DBA. Aansluitend daarop geeft Jan Willem Alphenaar een Mini Masterclass LinkedIn. In een kort tijdsbestek behandelt Jan Willem diverse tips waarmee iedereen direct profijt heeft van LinkedIn.

Sprekers

Peter Kranendonk, Belastingadviseur Lansigthoudt zich bezig met fiscale advisering in de meest brede zin van het woord. Zijn focus ligt bij de DGA en zijn onderneming. Voor hen volgt hij de ontwikkelingen op de voet, zodat ze fiscaal up-to-date blijven. Daarnaast levert hij een bijdrage aan het reguliere fiscaal overleg en aan interne cursussen op kantoor. Ook geeft hij regelmatig presentaties op fiscaal gebied.

Jan Willem Alphenaar is internationaal spreker, trainer, schrijver en blogger over Trends, LinkedIn, Branding, Online Marketing, en Social Selling. Hij schreef meerdere (e-)boeken over social media. Momenteel traint hij veel organisaties in het gebruik van LinkedIn.


Programma

07.30 uur  Ontvangst
08.00 uur  Toelichting op de Miljoenennota door Peter Kranendonk
08.45 uur  Gelegenheid tot het stellen van vragen
09.00 uur  Mini Masterclass LinkedIn door Jan Willem Alphenaar
09.45 uur  Gelegenheid tot het stellen van vragen
10.00 uur   Einde

Na afloop van het ontbijt ontvangt u de presentaties van de sprekers per e-mail. Het Prinsjesdagontbijt is kosteloos en wordt u aangeboden door Lansigt accountants en belastingadviseurs.

Locatie

Zalmhuis
Schaardijk 434
3064 AM Rotterdam

Tel.: 010 266 50 50

12 september 2017

Benieuwd wat Lansigt voor u kan betekenen?

We hebben een uitgesproken visie en zijn ervan overtuigd dat we u verder kunnen helpen. Benieuwd hoe dit precies werkt?

Benieuwd wat Lansigt voor u kan betekenen?