Volgende week gaat het vernieuwde klantenportaal 'Mijn Lansigt' live.

Uiterlijk

Het vernieuwde klantenportaal is te vinden achter de knop 'Mijn Lansigt' op lansigt.nl.   De stijl van het portaal is in lijn gebracht met de Lansigt huisstijl.  

Uitwisselen van documenten

Uw bestanden worden op veilige wijze bij ons aangeleverd. Omgekeerd kunnen wij via dezelfde route bestanden naar u terug sturen.  

Accorderen van documenten

Op een eenvoudige wijze accordeert u uw aangiften, publicatiestukken, jaarrekeningen, kredietrapportages en dergelijke. Het systeem houdt de voortgang in de gaten en herinnert u indien nodig. Met deze werkwijze verzenden wij de document snel, veilig en efficiënt.   

Inlog

Uw huidige inloggegevens blijven geldig.
Heeft u nog geen inloggegevens voor het klantenportaal? Vraag deze dan aan bij uw contactpersoon. Voor het aanmaken van uw account hebben we uw emailadres en mobiel telefoonnummer nodig.   

Overige online oplossingen

Via de pagina Online Oplossingen kunt u inloggen bij de andere online pakketten zoals LAHRS, iMUIS Online, Exact Online, eVerbinding en dergelijke.      Heeft u vragen over het klantenportaal 'Mijn Lansigt' of een van onze andere online oplossingen? Neem contact op met uw contactpersoon.

3 juli 2018
Geplaatst in: Lansigt