Wat kunt u als werkgever doen?

Wat kunt u als werkgever doen?

- Nieuws - Loon Advies en HR Solutions - Corona informatie

Van u als werkgever wordt meer verwacht dan alleen goed voor uzelf en uw naasten  zorgen. Uw werknemers en de maatregelen op het werk zijn ook uw verantwoordelijkheid. Maar wat kunt u doen? De algemene maatregelen kunnen immers breed opgevat worden en zijn niet specifiek voor uw situatie geschreven.

Nieuws volgen

Uiteraard is het van belang om op de hoogte te zijn. Volg het nieuws en neem kennis van de meest recente maatregelen. U treft hieronder een aantal suggesties aan waar u het nieuws kunt volgen:

Maatregelen volgen

Als u het nieuws volgt, volgt u automatisch de meest recente maatregelen. Tot en met 28 april zijn de maatregelen in ieder geval helder:

Maatregelen toepassen

De maatregelen zijn inmiddels goed bekend. In het dagelijks leven weet u waarschijnlijk al niet meer beter. Maar hoe past u die maatregelen toe op uw werkvloer? De overheid communiceert immers geen pasklare oplossingen voor uw specifieke situatie. Ook wij kunnen u niet altijd het pasklare antwoord geven. Wees creatief in het bedenken van toepassingen van de maatregelen. Om u hierbij richting te geven hebben wij een verzameling van mogelijke toepassingen en oplossingen opgesteld:

Heeft u specifiek advies nodig over de omgang met uw medewerkers? Neem dan contact met mij op. 

Matthijs van Putten

Matthijs van Putten

HR-adviseur

Stel een vraag Bekijk het profiel