Ruud de Jong

Salarisadministrateur en LAHRS specialist

Ruud zijn specialisatie is de salarisadministratie en het daarop gerichte advies op fiscaal gebied, cao en wettelijk gerelateerd. Daarnaast helpt hij u graag bij het zo optimaal mogelijk gebruiken van ons LAHRS systeem. ‘Als Nmbrs certified professional begeleid ik graag de werkgevers of kantoren, die zelf hun personeel- en salarisadministratie voeren in Nmbrs, bij het optimaal inrichten en gebruiken van Nmbrs’.

 ‘Bij Lansigt krijg je veel vrijheid om jezelf en de praktijk te ontwikkelen. Als dienstverlener staat de klant altijd centraal, die willen we verder helpen. Het gaat niet in de eerste plaats om het verkopen van onze diensten maar om wat de ondernemer nodig heeft en daar kunnen wij prima bij helpen’.

 Ruud gaat er in zijn vrije tijd graag op uit samen met zijn gezin, kijkt zo nu en dan een serie of een wedstrijd van zijn favoriete voetbalclub.

 


Wat bepaalt uw sectorindeling?

Wat bepaalt uw sectorindeling?

- Nieuws - Belastingadvies

Als werkgever bent u voor de werknemersverzekeringen ingedeeld bij een sector. De hoogte van de premies verschilt per sector. Bij welke sector u bent ingedeeld, is afhankelijk van uw...

Lees verder

Btw-tip! Betaalde btw buitenland? Vraag deze voor 1 oktober terug

Btw-tip! Betaalde btw buitenland? Vraag deze voor 1 oktober terug

- Nieuws - Belastingadvies

Ook dit jaar kan de btw worden teruggevraagd die in het buitenland over zakelijke uitgaven in 2018 is betaald. Heeft uw bedrijf vorig jaar ook btw in het buitenland betaald, kom dan tijdig in actie...

Lees verder


Naar alle blogs