Belastingadvies

Als ondernemer krijgt u met belastingen te maken: u betaalt inkomstenbelasting over uw winst, u moet btw betalen of u krijgt juist btw terug. Maakt u gebruik van alle fiscale mogelijkheden? Overweegt u herstructurering, overname of opvolging? Hoe zit het met uw oudedagsvoorziening en privéfinanciën? Vragen waar we u graag over adviseren.

Fiscale regels optimaal toegepast

Onze belastingadviseurs zijn buitengewoon goed thuis in de fiscale en juridische optimalisering van de positie van de directeur-grootaandeelhouder. We kijken naar uw persoonlijke situatie en die van uw onderneming. Samen met u brengen we uw risico’s en kansen in kaart, inventariseren we verbeteringen in uw financiële en fiscale positie en nemen we waar mogelijk maatregelen om uw situatie te verbeteren. Ook fiscaal gezien helpen wij u om beter te ondernemen. Zorgen we voor de juiste fiscale positie waar u op dat moment én in de toekomst het meest profijt van heeft.

Estate planning  Financiële planning  
 
Verzorgen van uw Aangifte  Pensioenadvies  
 

 

Fiscale kring

Heeft u ook fiscale vragen uit uw praktijk? Blijft u ook graag op de hoogte van fiscale actualiteiten? Speciaal voor financieel specialisten in aanverwante disciplines organiseert Lansigt een keer per kwartaal de Lansigt Fiscale Kring. Tijdens deze bijeenkomsten worden fiscaaltechnische onderwerpen uit de dagelijkse praktijk uitgelicht of worden fiscale actualiteiten deskundig becommentarieerd door onze fiscalisten. Daarnaast is het mogelijk om casussen uit uw eigen praktijk te bespreken met onze fiscaal specialisten.

Lees meer over de Lansigt Fiscale Kring

mr. Jacco Bosland

mr. Jacco Bosland

Partner en Belastingadviseur

Stel een vraag Bekijk het profiel

mr. Sjaak Lagerwerf

mr. Sjaak Lagerwerf

Partner en Belastingadviseur

Stel een vraag Bekijk het profiel