Op Prinsjesdag presenteert het kabinet de Miljoenennota voor het nieuwe jaar. Donderdag 22 september 2022 vindt ons traditionele Prinsjesdagontbijt plaats. Tijdens het ontbijt bespreken we de gevolgen van de kabinetsplannen voor u als ondernemer. Daarnaast staat dit jaar het thema duurzaamheid centraal.

Waarom is het Prinsjesdagontbijt belangrijk voor u als ondernemer?

Sjaak Lagerwerf: "Dinsdag 20 september tijdens Prinsjesdag maakt het kabinet het Belastingplan 2023 bekend, met daarin de voorgenomen wijzigingen voor het komende jaar. Wij verwachten dat deze omvangrijk en uitdagend zijn. De vraag is wat deze wijzigingen betekenen voor u en uw organisatie. Hoe zorgt u dat u de juiste keuzes maakt? Tijdens een goed ontbijt zorgen wij dat u in korte tijd helemaal up-to-date bent!"

Over sprekers Michelle Hoogendoorn en Hilda Feenstra

drs. Michelle Hoogendoorn REP neemt u dit jaar mee in de plannen van het kabinet. Michelle is binnen Lansigt een ervaren belastingadviseur in de MKB-praktijk. Ze is geïnteresseerd in de persoonlijke omstandigheden van de ondernemer en zijn of haar financiële behoefte en mogelijkheden. De afgelopen jaren heeft zij zich gespecialiseerd in estate- en financiële planning. Michelle helpt u de gevolgen van bijvoorbeeld overlijden, echtscheiding, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid in kaart te brengen. En geeft advies hoe financiële wensen en doelen nu en in de toekomst te bereiken. 

Hilda Feenstra neemt u daarnaast mee in de kansen en mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid. Ze begeleidt gemeenschappen, overheden en bedrijven die hoge ambities hebben op het gebied van duurzaamheid bij het ontwikkelen van een koers én cultuurverandering op weg naar volledige duurzaamheid. Dat wil zeggen: een toekomst waarin zij -op z’n minst- geen enkele negatieve impact meer hebben op de aarde en al wat daar op leeft.

Uiteraard is er na afloop ruimte voor napraten.

Meld u nu aan!

Programma

07.30 uur  Ontvangst met ontbijtbuffet
08.00 uur  Opening door Sjaak Lagerwerf
08.10 uur   Toelichting op de Miljoenennota, gepresenteerd door Michelle Hoogendoorn
08.55 uur   Pauze
09.15 uur   Hilda Feenstra over duurzaamheid
10.00 uur   Afsluiting door Pieter van der Kwaak en mogelijkheid tot napraten

Locatie

Wij ontvangen u graag bij Lake House Rotterdam (Bergsebosdreef 6, 2661 GN Bergschenhoek). Bij ontvangst staat het ontbijtbuffet voor u klaar en kunt u genieten van de groene omgeving.

Meld u nu aan!

Maak vandaag nog gebruik van de mogelijkheid om met andere ondernemers en collega's van Lansigt van gedachten te wisselen. Meld u aan via het formulier. Wij heten u en uw introducés van harte welkom!

30 juni 2022
Geplaatst in: Nieuws, Lansigt, Prinsjesdag